home page

 

home trainingen inschrijven contact onze klanten links over e-Less

 

 

 


Over e-Less

Over e-Less


Over e-Less

Opgericht in 2005, helpt e-Less organisaties en individuele medewerkers bij het verbeteren van hun efficiency en het gebruik van e-mails. Een belangrijk onderdeel hierbij is aandacht voor communicatie principes om met minder e-mails effectiever te communiceren: begin bij het begin.
 

Geintegreerde oplossing

De visie van e-Less is dat een optimaal en blijvend resultaat alleen bereikt wordt als alle onderdelen op elkaar afgestemd zijn en geintegreerd worden in de dagelijkse werkomgeving. Daarom geven de trainingen van e-Less niet alleen een theoretische onderbouwing maar wordt de praktische implementatie via een heldere, eenvoudige structuur gerealiseerd.
 

Zoveel mensen, zoveel wensen

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom biedt e-Less diverse trainingsvormen om aan te sluiten bij individuele wensen en problemen. De open inschrijving trainingen leert mensen effectief met Outlook om te gaan. In-company trainingen helpen deelnemers om effectief met e-mail te communiceren. Aansluitende werkplekondersteuninig gaat uit van de individuele situatie om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken. De terugkomdag zorgt voor blijvende resultaten.
Voldoende keus, voor elk wat wens.
 

Resultaat telt!

Het resultaat?
Minder e-mails, minder stress, meer tijd en elke dag een lege inbox!

 

Resultaat voor u, resultaat voor anderen

Resultaat voor u, resultaat voor anderen
Vanuit maatschappelijke betrokkenheid en verantwoord ondernemen, doneert e-Less een deel van de trainingsomzet elke maand aan Oxfam Novib (vooral in onderwijsprojecten) en het Wereld Natuur Fonds WNF. Zo snijdt uw trainingsinvestering aan 2 kanten.


 

e-Less site
home
trainingen
inschrijven
onze klanten
links
contact
over e-Less
 

Onze trainingen
Outlook Power
Email Awareness Training
Outlook PLUS™
Powered by NEO Pro

Algemeen
Overzicht / Vergelijk de trainingen
Brochure
Offerte
 

Legal
© 2008-2024 copyright
disclaimer
algemene voorwaarden


e-Less for less e-stress

T:  +31-(0)40-201 1656
E:  info@eless.nl